OKademy

OKademy

Verdiepende trainingen
Naast het verzorgen van korte lunchlezingen aan onze cliënten biedt het Onderwijskantoor tevens enkele malen per jaar verdiepende trainingen over actuele thema’s aan.

Cliënten waarderen niet alleen de kennisoverdracht tijdens deze bijeenkomsten, maar ook de mogelijkheid om met collega-besturen over thema’s van gedachten te wisselen.

De maximale groepsgrootte per training bedraagt 10 deelnemers.

De trainingen vinden plaats binnen de vestigingen van het Onderwijskantoor.

Voor schoolbesturen/samenwerkingsverbanden met een mantelovereenkomst met het Onderwijskantoor geldt een korting van 20%.

Incompany
Wenst u liever een verdiepende training bij u in huis te organiseren die is aangepast aan uw specifieke wensen?
Ook dat is mogelijk. Wij stellen dan in overleg met u een programma voor een incompany training samen. Indien u ons belt of mailt kunnen wij u nader informeren over de mogelijkheden.

Voor schoolbesturen/samenwerkingsverbanden met een mantelovereenkomst met het Onderwijskantoor geldt een korting van 20%.

Aankomende trainingen:

Passend Onderwijs

Onderwijsklachtrecht

Onze lunchlezingen

Regelmatig verzorgen we in de regio dicht bij onze cliënten lunchlezingen waarbij onze specialisten een actueel thema bespreken. Cliënten waarderen niet alleen de kennisoverdracht, maar ook de mogelijkheid om met collega-besturen thema's te bespreken. Indien gewenst kunnen wij bij cliënten in huis themabijeenkomsten verzorgen.

In de maanden juli en augustus organiseren wij geen lunchlezingen i.v.m. de zomervakantie. Vanaf september nodigen wij u weer uit om deel te nemen aan onze lunchlezingen.

Klik hier voor de lunchlezingen voor 2023.