mr. Martin Hofman

LinkedIn

Advocaat, vestiging Heemstede

Expertise: arbeidsrecht en onderwijsrecht

Na mijn afstuderen aan de Erasmus Universiteit in 2002 heb ik achtereenvolgens gewerkt voor een vakbond, een rechtsbijstandverzekeraar, als bedrijfsjurist voor een schoolbestuur in het voortgezet onderwijs en als zelfstandig advocaat in arbeids- en onderwijsrecht. Ook heb ik de postacademische leergangen arbeidsrecht (UvA) en onderwijsrecht (OSR) afgerond.

Als advocaat bij het Onderwijskantoor verzorg ik de juridische zaken van scholen en schoolbesturen in het primair en het voortgezet (speciaal) onderwijs. Mijn cliënten houd ik zoveel mogelijk uit de wind, zodat zij zich kunnen concentreren op datgene waar zij sterk in zijn: het verzorgen van goed onderwijs.

Voor cliënten ben ik een vaste businesspartner voor alle voorkomende juridische zaken in het funderend onderwijs, zoals:

-    governance en medezeggenschap

-    arbeidsrecht

-    geschillen met ouders en leerlingen

-    privacy en gegevensbescherming

-    huisvesting van scholen

Ik ben lid van de Vereniging voor Onderwijsrecht (VvO) en de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA).

mr. Martin Hofman heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

-    arbeidsrecht

-    onderwijsrecht

Deze registratie verplicht tot het elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten behalen van tien opleidingspunten op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Email mr. Martin Hofman Terug naar overzicht